Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Maalbekerweg 25 400 in Belfeld 5951 NS

Maalbekerweg 25 400

5951 NS Belfeld
Vraagprijs € 129.500,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Uniek Tiny House aan de Maasduinen: Jouw Droomvakantie Begint Hier!

Ben jij op zoek naar een bijzondere levensstijl waar vrijheid, duurzaamheid en natuur samenkomen? Dan is dit jouw kans om eigenaar te worden van een prachtig gemeubileerd Tiny House (inclusief kavel in eigendom), gelegen in het adembenemende Maasduinen gebied op EuroParcs Maasduinen, Limburg. Dit is...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 28 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Uniek Tiny House aan de Maasduinen: Jouw Droomvakantie Begint Hier!

Ben jij op zoek naar een bijzondere levensstijl waar vrijheid, duurzaamheid en natuur samenkomen? Dan is dit jouw kans om eigenaar te worden van een prachtig gemeubileerd Tiny House (inclusief kavel in eigendom), gelegen in het adembenemende Maasduinen gebied op EuroParcs Maasduinen, Limburg. Dit is meer dan zomaar een huis - het is een hele nieuwe manier van leven!
Dit huis is het grootste en nieuwste op het park, gebouwd in 2021, en beslaat een ruimte van 28 vierkante meter.

Dit ecologisch verantwoorde Tiny House is vervaardigd uit duurzame materialen en wordt verwarmd door elektrische panelen en een gezellige pelletkachel. De open leefruimte is doordacht ingedeeld in een comfortabel zitgedeelte en een keuken met eethoek. De ruime zithoek biedt plaats aan een royale bank en een salontafel.

De keuken is voorzien van een koelkast, combimagnetron en een elektrische kookplaat. De eethoek voegt een gezellige sfeer toe aan de keuken. Het huis is overgoten met natuurlijk licht dankzij de volledig beglaasde voorzijde, die tevens een prachtig uitzicht op de buitenwereld biedt.

Een trap leidt naar de slaapverdieping, waar je een ruime tweepersoonsslaapkamer aantreft. Op maat gemaakte kasten omringen het bed voor extra opbergruimte, en een dakraam zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het huis biedt theoretisch ruimte voor maximaal 4 personen, waarbij nog 2 personen kunnen slapen op de slaapbank beneden.

De badkamer, gelegen op de benedenverdieping aan de achterzijde, is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het huis is uitgerust met een CAI-aansluiting voor tv-zenders en heeft ook internettoegang overal in het huis.

Dit sfeervol en modern ingerichte huis straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de talrijke houtelementen. Het wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Buiten biedt de tuin volop ontspanningsmogelijkheden, inclusief een gemeenschappelijke vuurplaats en een hottub.

De jaarlijkse parklasten bedragen ongeveer EUR 2.200, exclusief enkele verplichte onderhoudscontracten. De prijs van het huis is exclusief btw, waardoor het aantrekkelijk is als investering voor verhuur. Je kunt ervoor kiezen om het Tiny House te verhuren tijdens perioden dat je het zelf niet gebruikt, met opties voor zowel kort als lang verblijf.

Gelegen op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en omringd door weelderige bossen, biedt EuroParcs Maasduinen een unieke natuurbeleving. Het park grenst aan Nationaal Park de Maasduinen en biedt direct toegang tot kleine meren en prachtige bomen. De nabijgelegen steden Venlo en Roermond liggen langs de oevers van de Maas. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een uitstekend restaurant voor een bourgondische ervaring. Dit is jouw plek om volledig tot rust te komen. Het park is het hele jaar door geopend.

Kenmerken:
• Park: EuroParcs Maasduinen
• Objectnummer: 2318
• Kavelnummer: 400
• Aantal personen: 2-4
• Aantal kamers: 2
• Kaveloppervlakte: 100 m²
• Woonruimte: 28 m²
• Bouwjaar: 2021

Faciliteiten:
• Meer met strandje
• Binnenzwembad
• Speeltuinen
• Animatie
• Restaurant
• Snackbar
• SUP-verhuur
• Fietsverhuur
• E-Chopperverhuur
• Huisdieren zijn toegestaan

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 129.500,- kosten koper Prijs per m² € 4.625,- Specificatie BTW belast Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2021 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd en gemeubileerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 28 m² Perceeloppervlakte 94 m² Inhoud 84 m³ Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafel, Toilet Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen TV kabel Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Verwarming Elektrische verwarming en pelletkachel Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Belfeld Sectie B Perceelnummer 171 Oppervlakte 94 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Maalbekerweg 25 400, 5951 NS Belfeld

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring