Mijn favorieten

Wat is mijn huis waard?

Wat is uw huis waard? Gratis waardebepaling

 

  • Als ik mijn woning Nu te koop zet, wat is dan de waarde waarvoor het verkocht kan worden in de huidige voorzichtig aantrekkende woningmarkt?
  • Hoelang staat mijn woning dan te koop? Zijn dit weken, maanden of jaren voordat het verkocht is?
  • Blijf ik achter met een restschuld of heb ik overwaarde?
  • Wat is mijn huis waard? Of wat is de waarde van mijn appartement?
  • Zijn er zaken die ik zelf kan aanpakken om de waarde van mijn woning te verhogen?

Ontdek gratis wat uw huis waard is

Als u uw huis gaat verkopen dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een eerlijk bedrag krijgt. Daardom is een nauwkeurig bepaling van de waarde belangrijk. Wij heten BestePrijsMakelaars omdat we juist de beste prijs voor uw woning op tafel kunnen krijgen. Daarvoor moeten we echter wel bepalen wat de waarde van uw huis is. De gratis waardebepaling van Beste Prijs Makelaars genaamd de gratis waardescan biedt u dan snel een antwoord op alle bovenstaande vragen.
 

De waarde van uw woning op locatie bepalen

Er zijn veel factoren van invloed op de waarde van uw huis. Om alles onder de loep te nemen komt een makelaar van BestePrijsMakelaars komt bij u thuis om uw woning te bekijken. Hierbij legt hij of zij de bevindingen over uw woning naast de waarde van vergelijkbare woningen te koop staande en verkochte huizen bij u in de regio. Aan de hand van de verzamelde informatie kan de waarde van uw huis bepaald worden.
 

Advies voor de verkoop van uw huis

Na de waardebepaling moet er ook een realistische vraagprijs opgesteld worden. Het bedrag bij uw huis verkopen is niet per se hetzelfde bedrag als de bepaalde waarde van uw huis. Aan de hand hiervan geven wij u een verwachte verkoopprijs en tijdsduur af, en geven wij een advies vraagprijs af. Op basis van dit gratis voorstel, kunt u zelf bepalen of u gebruik wilt maken van onze zeer uitgebreide dienstverlening of dat u het laat bij de bepaling van de waarde.
 

Gratis waardescan voor uw huis

Meld u aan voor een GRATIS waardescan en u weet binnen een week uw waarde van uw huis is. U ontvangt dan ook GRATIS het boekje: “35 tips voor succesvolle verkoop!” Het kost u niets, dus vraag de GRATIS waardescan/waardebepaling direct aan!

 

Bel ons of op 085 – 27 36 105 of vul onderstaand formulier in.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring