Mijn favorieten

Verkoop

Gratis waardebepaling
Bij onze eerste ontmoeting zullen wij de benodigde informatie verzamelen om een zo goed mogelijk beeld te geven over de waar de van uw woning.

Duidelijke overeenkomst
U wilt weten waar u aan toe bent. Wij stellen een overeenkomst samen met onder andere de (prijs)afspraken zodat u niet voor verrassingen komen te staan.

Juridisch, bouwkundig en milieutechnisch onderzoek
Bij het starten van een verkoopopdracht dient eerst goed onderzoek gedaan te worden. Als verkoper heeft u namelijk een meldingsplicht en daar moeten we nauwkeurig mee om gaan. Bij de gemeente doen wij onderzoek inzake de milieu omstandigheden, bouwtechnische aspecten en buurtontwikkelingen, de vereniging van eigenaren, plattegronden conform de NEN 2580,  VBO vragenlijst en daarnaast lopen we ook de lijst van roerende zaken nog eens goed door. 

Professionele fotorapportage, pakkende tekst en volledige brochure
We willen een hele goede eerste indruk achterlaten. Als uw woning op o.a. Funda komt moet het ook in één keer goed gepresenteerd worden. Hierom maken wij gebruik van professionele fotografie, mini- video, plattegronden in 3d en 360 graden fotos, we schrijven een pakkende tekst en stellen een volledige brochure samen die bestaat uit tekst, foto’s, plattegronden en kadastrale informatie.

Vermelding op o.a. Funda.nl, Jaap.nl, Besteprijsmakelaars.nl
Wij plaatsen uw woning op www.funda.nlwww.jaap.nl, en op www.besteprijsmakelaars.nl.

Efficiënte marketingtools
Een aantal keer per jaar wordt er een  landelijk OPEN HUIS georganiseerd, hier kunt u altijd kosteloos aan meedoen. Wij kunnen natuurlijk ook buiten de landelijk bekende dagen een open huis organiseren.
Wij zullen u informeren hoe u uw eigen sociale netwerk kunt inzetten voor de promotie van uw woning. Uw vrienden en kennissen zijn natuurlijk positieve ambassadeurs van uw woning.
Ook zullen wij een opvallend TE KOOP bord plaatsen indien u dat op prijs stelt.

Bezichtigingen met potentiële kopers
Op het moment dat er een afspraak is gemaakt melden wij u dat direct, zullen met de aspirant koper de woning doorgaan en alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden en goed letten op de Unique Selling Points van u woning. Elke kijker bellen wij ook na, om te horen of er nog interesse is. Nadien doen wij een uitgebreid, telefonisch verslag hoe het is verlopen en te evalueren.

Onderhandelingen voeren
In overleg met u als verkoper zullen wij de onderhandelingen voeren en zaken als de oplevering en de financiële situatie van een aspirant koper te controleren.

Volledige begeleiding voor, tijdens en na overeenkomst
Een belangrijk speerpunt is bereikbaarheid. Gedurende een verkoop ben je altijd met de verkoper aan het evalueren. Hierdoor is het daarom belangrijk om beslissingen te nemen en zaken aan te passen, om meer resultaat te halen. Dit doen wij altijd en op elk moment.

Op het moment dat de koper is gevonden en de koopakte zal worden opgesteld houden de werkzaamheden zeker niet op. Wij nemen de hele akte door, controleren de akten alvorens wij over gaan naar het tekenen van de koopovereenkomst. Na het tekenen start het monitoren van de data, die genoemd zijn in de overeenkomst. Wij willen geen tijd verliezen dus willen wij door een koper o.a. geïnformeerd worden over de gesprekken met hypotheekverstrekkers.

Uw persoonlijk adviseur en vraagbaak
Wij zijn uw persoonlijke adviseur en dat houdt nooit op! Wij hopen u ook weer te zien bij een latere verkoop of aankoop!