Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bart Bouman

Makelaar RMT Utrecht | bart@besteprijsmakelaars.nl

Over Mij

De prachtige eeuwenoude stad Utrecht is volop in beweging. Van ooit een Romeinse nederzetting tot de vierde stad van Nederland met nu meer als 330.000 inwoners. Met de 112 meter hoge Domtoren in het midden is deze Stad het centrum van Nederland. Centraal gelegen het verkeersknooppunt van Nederland. Even ver van Groningen als van Zeeland en Maastricht. Utrecht is het best gelegen van alle steden in Nederland. Tegen de Utrechtse Heuvelrug aan, maar toch midden in de Randstad. Er zijn veel woningprojecten in de regio. De stad heeft een grote aantrekkingskracht op hoog opgeleide kapitaal krachtige mensen. Er is veel werkgelegenheid in de regio. De meeste van deze mensen zijn op zoek naar een geschikte koopwoning en dan zoekt je natuurlijk op Makelaar Utrecht!

Makelaar in Utrecht Gezocht?

In de regio Utrecht is Bart Bouman Register Makelaar Taxateur uw makelaar. Wilt u uw huis verkopen in Utrecht of omgeving dan bent u bij hem en bij De Beste Prijs Makelaars aan het beste adres. Met een goede dienstverlening, snelle service en met respect voor uw woning en uw wensen gaan wij voor het beste resultaat. Elke woning is anders, echter de basisbeginselen van woningverkoop zijn het zelfde. Hoe match je die twee? Dat is voor ons dagelijkse kost.

Bart kent de stad Utrecht!

Als inwoner van Utrecht kent Bart de stad goed. Ook heeft Bart jarenlange ervaring in het vastgoed. Met een open en eerlijke blik op uw woning worden de voors en tegens van de woning doorgesproken om uiteindelijk een optimaal verkoop resultaat te behalen. Het heeft geen zin om te denken dat alles wat jij mooi vind een ander ook wel mooi zal vinden. Dat is namelijk niet zo.

Open en eerlijk

Hoe meer uitgesproken de stijl van een woning is, hoe moeilijker een huis te verkopen is voor een redelijke prijs. Oranje is voor jou misschien een mooie kleur, maar de meerderheid van de mensen voelt zich toch echt beter bij witte muren. Daar val je dus nooit een buil aan. Als je dat weet zorg dan ook dat je er rekening mee houdt bij de verkoop. Dat adviseren wij dan ook vaak als we met verkopers in gesprek gaan. Gewoon open en eerlijk, maar wel kijkend door een andere bril,  de bril van een potentiele koper.

Meer weten over de aanpak en het concept van de Beste Prijs Makelaars? Ga eens in gesprek met deze Utrechtse makelaar.

Neem contact met Ons

Vergelijk eigenschappen

Mijn advertenties

Saffierlaan 69 3523 RB Utrecht

€ 417.500
In de gewilde wijk Tolsteeg net ten zuiden van het centrum staat deze ruime en lichte hoekwoning uit de Rietveldsta [more]
In de gewilde wijk Tolsteeg net ten zuiden van het centrum staat deze ruime en lichte hoekwoning uit de Rietveldsta [more]
31 100 m2full info
  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Like ons!