Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Ron Geesink

Makelaar Hardenberg | ron@besteprijsmakelaars.nl

Over Mij

Ron Geesink is uw Beste Prijs Makelaar voor de Vechtdal regio. Ron is opgegroeid in Hardenberg en de laatste 10 jaar woonachtig in het buurtschap Heemserveen net buiten Hardenberg, waar tevens zijn kantoor gevestigd is.

Door de vele nieuwbouw projecten in Hardenberg vinden er veel woning transacties plaats binnen de gemeente. Mede door de gunstige woningprijzen en de diverse toeristische trekpleisters vestigen zich steeds meer mensen vanuit heel Nederland zich in Hardenberg en omgeving!

Ron heeft meer dan 25 jaar een bekend reisbureau gerund in Hardenberg, waarbij bemiddeling en advies zijn passie zijn geweest. Deze kennis van bemiddeling gebruikt hij graag voor u om de juiste woning te kopen of te verkopen. Actief communiceren en niet passief is daarbij zijn motto.

U moet er dan ook niet vreemd van opkijken als u laat in de avond of in het weekend door uw makelaar gebeld wordt. In voetbaltermen “kort op de bal zitten”.

Een van de grote voordelen van BestePrijsMakelaars is dat wij een landelijk team met zelfstandig opererende makelaars zijn, die de lokale markt van bijvoorbeeld een stad als Zwolle of Hardenberg goed kennen. Hierbij staan we open voor elkaars creatieve ideeën en wisselen informatie en potentiele kopers met elkaar uit. Dit alles met een gezamenlijk doel “een snelle verkoop voor en tegen de beste prijs”.

Ter kennismaking maak ik graag een gratis waardescan van uw woning, waarmee u vervolgens aan de slag kunt en plannen gaat maken voor uw interesse in een andere of misschien wel nieuwe woning.

Ron Geesink, uw BestePrijsMakelaar in Hardenberg!

Voor meer info kunt u onderstaand formulier gebruiken of neem telefonisch contact met mij op.

Neem contact met Ons

Vergelijk eigenschappen

Mijn advertenties

20

Dikkersstraat 1 012 7731 DH Ommen

€ 139.000
Uniek wonen aan de rand van Ommen in Residentie De Stadshaghen. De Stadshaghen biedt u uitzicht over de Overijssels [more]
Uniek wonen aan de rand van Ommen in Residentie De Stadshaghen. De Stadshaghen biedt u uitzicht over de Overijssels [more]
11 66 m2full info
  • Contact

  • Uw huis komt te staan op:

    Huis verkopen Funda
  • Like ons!