Mijn favorieten

Kantoor Groningen

Marc Menses

Over Mij

Marc Menses is onze contactpersoon voor u in Haren en omstreken, hij helpt u om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen.

Ook uw makelaar in de omgeving van Haren!
Onder de rook van Groningen ligt het prachtige groene dorp Haren. De huizen in Haren staan erom bekend dat deze in het algemeen wat duurder zijn dan in de rest van de provincie en dit klopt ook wel. Tevens staat Haren ook bekend om zijn prachtige villa’s en het is 2 keer uitgeroepen tot het groenste dorp van Nederland.

Nu is het niet zo dat omdat de gemiddelde huizenprijzen in Haren iets hoger liggen, u hier niet voor een huis of woning de beste prijs kunt betalen of krijgen. De Beste Prijs Makelaars geven niet alleen het juiste advies op maat, maar u krijgt ook zoals de naam zegt de beste prijs voor uw huis en dat tegen de beste prijs voor een zeer uitgebreide service.

De Beste Prijs Makelaars in Groningen!
Marc Menses vertelt: “Te vaak heb ik te horen gekregen dat er geen goede connectie is tussen de verkopende makelaar en de verkopende partij.  De verkopers horen haast nooit iets, één keer in het half jaar een Open Dag in Groningen, en dan pas neemt de makelaar weer contact op. Veel te vaak heb ik dit verhaal gehoord. Er mag, nee correctie, er moet meer gedaan worden door een verkopende makelaar dan alleen het huis op Funda en Jaap presenteren.” Je moet als kantoor met de tijd mee en dat kunt u dan ook zeker verwachten van Marc.

Maar daar hebben wij ook uw hulp bij nodig. “Samen uw woning verkopen, samen leuke maar nog belangrijker doeltreffende marketing tools bedenken en ook uitvoeren. Als het nu gaat om een leuk en opvallend spandoek te laten maken om uw te koop staande woning extra te laten opvallen of het ontwerpen en laten drukken van doeltreffende flyers te verspreiden in Groningen. Niets is mij te gek zolang de marketingactie maar past bij de te koop staande woning waardoor deze extra opvalt en het de potentiële kopers ervan aanspreekt”

De beste prijs voor een woning bedingen
Actief bezig zijn met onze klanten en zorgen dat onze te koop staande woningen opvallen, dat zijn een van de belangrijkste redenen waarom De Beste Prijs Makelaars ook uw woning binnen een afzienbare tijd tegen de beste prijs weet te verkopen.

Marc bruist van de energie om ook uw woning op de juiste manier te presenteren. Maak een vrijblijvende afspraak om gratis een waardescan van uw woning te laten maken. Dan kunt u ook kijken of onze actieve werkwijze bij u past en dat tegen de beste prijs. Wij verkopen uw woning tegen een marktconforme prijs en zijn met ons zeer uitgebreide dienstenpakket vaak een stuk goedkoper dan andere makelaars met ene veel beperktere vorm van dienstverlening. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak, ik sta u graag te woord.

Marc Menses
085-2736105/ 06-30183451

Marc@besteprijsmakelaars.nl