BestePrijsMakelaars

Sneeuwjacht 35
6661 RN Elst
Tel: 085-2736105
info@besteprijsmakelaars.nl
Hoge Horst 97, 6562 LC Groesbeek Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Hoge Horst 97 in Groesbeek 6562 LC

Omschrijving

In hartje centrum in de wijk de Horst te Groesbeek ( op een steenworp afstand van Nijmegen) kamerverhuur beleggingspand met Kamerverhuurvergunning, gelegen op ruime hoekkavel met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer voor de deur.

* Adres: Hoge Horst 97 & Reestraat 1 te Groesbeek.
* Beleggingsobject bestaande uit deels verhuurde kamers.
* Totaal 18 kamers/appartementen met veel mogelijkheden.
* Het object is gelegen op een hoek midden in het centrum van de Horst.
* De locatie is zowel per auto en openbaar vervoer (bushalte voor de deur) goed bereikbaar.
* Op eigen terrein zijn er voldoende mogelijkheden voor het parkeren van voertuigen.
* Totale woonoppervlakte Hoge Horst 97 : circa 400 m²
* Totale woonoppervlakte Reestraat 1 : 55 m²
* Bijgebouw schuur met betonen verdiepingsvloer: circa 70 m² (boven de 1,50 lijn)
* Totale perceeloppervlakte: 938m2
* Herontwikkeling bespreekbaar, gemeente staat hier voor open

Op dit moment wordt het object deels verhuurd aan 4 bewoners. Enkele kamers zijn recent opgeknapt. De eigenaren hebben de laatste periode bij het vrij komen van een kamer geen nieuwe contracten meer gesloten met geïnteresseerde kandidaten. 

Door de centrale ligging, bushalte naar Nijmegen voor de deur, ruime parkeergelegenheden op eigen terrein en de continue vraag naar kamerverhuur in Groesbeek en Nijmegen is het leegstandsrisico van dit object nihil.

Bij volledige verhuur (na eventuele renovatie) is een huuropbrengst van circa € 60.000,-- op jaarbasis reëel haalbaar.


BEGANE GROND REESTRAAT 1:

Via een aparte (eigen) ingang aan de andere zijde van het gebouw heeft u toegang tot een separaat appartement. Bij de ingang komt u binnen in de bijkeuken/ berging van circa 6.6 m², het appartement is voorzien van een keuken van circa 8.2 m² en een badkamer met toilet van circa 4 m². De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m² en de aparte slaapkamer is circa 9.6 m². De totale vloeroppervlakte van dit appartement is 55 m².

BEGANE GROND HOGE HORST 97 GROESBEEK:

Entree/hal geeft toegang tot Een appartement van circa 27.5 m² met woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer met toilet , een gemeenschappelijke keuken van circa 12 m², een kamer van circa 18 m², een kamer van circa 17 m² en een gemeenschappelijke woonkamer van 22.5 m² welke om te bouwen is tot verhuurbare kamer. Op de begane grond bevinden zich centraal bij deze kamers 2 aparte doucheruimtes met beide een toilet voorziening (circa 5.6 m² en 4.6 m²).
Via een vaste trap in de entree/hal heeft u toegang tot de kelder (gemeenschappelijke was- en droogruimte inclusief berging met raam voor daglicht toetreding.

EERSTE VERDIEPING HOGE HORST 97 GROESBEEK:

Middels de hal/entree is er toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping met een ruim overloop van circa 34.5 m², separate toiletten en 2 gezamenlijke douche ruimten. De eerste verdieping heeft een 8 tal kamers, allen voorzien van veel daglicht met de volgende metrages, 2 keer een kamer van circa 13.2 m², een kamer van circa 17.5 m², een kamer van circa 12 m², een kamer van circa 10,7 m² een kamer van 8.5 m² en twee kamers van circa 11 m². U kunt eenvoudig van 2 kamers
ook een grotere kamer maken. Op deze verdieping bevindt zich ook de Cv ruimte van circa 4.4 m², een berging van circa 4 m² en een aantal vaste kasten.

TWEEDE VERDIEPING HOGE HORST 97 GROESBEEK:

Via de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Hier vindt u een ruim appartement van totaal 55 m² exclusief zolder van circa 20 m². Het appartement bestaat uit een hal/gang van circa 7.8 m² een woonkamer van circa 17.4 m², een slaapkamer van circa 9.7 m² een tweede (slaap) kamer van circa 9.6 m², een keuken van circa 6.6 m² en een badkamer van circa 4 m². De ruimtes zijn eenvoudig opnieuw in te delen.

ZOLDER:

De huidige zolder van 20 m² wordt op dit moment niet gebruikt maar biedt wel mogelijkheden.
Vrijstaand bijgebouw/schuur 2 bouwlagen:
Wordt momenteel gebruikt als fietsenstalling en opslag op de begane grond van circa 50 m², via een trap komt u op de tweede verdieping van circa 50 m² met een betonnen verdiepingsvloer. De ruimte op de begane grond en verdieping bieden beide mogelijkheden.

EXTRA INFORMATIE:
- Het object beschikt over een kamerverhuurvergunning.
- Het betreft Hoge Horst 97 en Reestraat 1.
- Een aantal centrale en onbewoonde ruimtes dienen gerenoveerd te worden.
- Asbest in het pand aanwezig.
- 6 douches en 7 toiletten.
- Voldoende sanitaire voorzieningen.
- Geschikt voor kamerverhuur (kamergewijze verhuur of B&B).

VERZOEK
Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

ALGEMEEN
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan de makelaar en de eigenaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1948 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en open ligging Indeling Woonoppervlakte 455 m² Perceeloppervlakte 938 m² Overige inpandige ruimte 45 m² Externe bergruimte 70 m² Inhoud 1250 m³ Aantal kamers 18 Aantal slaapkamers 14 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder en een zolder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Radson (Gasketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, tuin rondom, plaats en zonneterras Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 300 m² (12.0 m bij 25.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en met vliering Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Toelichting Parkeren op eigen terrein Dak Soort dak Dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Toelichting onderhoud binnen Het betreft tevens Reestraat 1 Onderhoud buiten Goed Toelichting onderhoud buiten Object is gedeeltelijk verhuurd Huidig gebruik Kamerbewoning Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Groesbeek Sectie C Perceelnummer 3753 Oppervlakte 938 m² Eigendomssituatie Volle eigendom